İddianamede yer alan ifadelere göre, Ö.T., Hasan E.'nin kendisine istenmeyen mesajlar gönderdiğini ve fiziksel olarak tacizde bulunduğunu belirtti. Hasan E. ise suçlamaları reddederek, Ö.T.'nin iş yerindeki huzursuzluklar nedeniyle kendisine iftira attığını iddia etti.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

Pedagog Eşliğinde İfade

Ö.T., pedagog eşliğinde alınan ifadesinde, Hasan E.'nin kendisine dokunduğunu, öptüğünü ve cinsel içerikli taleplerde bulunduğunu anlattı. Bu iddialar üzerine gözaltına alınan Hasan E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Cirak Kiz Cocuguna Istismar Sanigi Kadin 41933 (1)

Eğitim Merkezi Sözleşmeleri Feshetti

Zonguldak Mesleki Eğitim Merkezi, yaşanan olaylar sonrasında Hasan E.'nin yanında çalışan diğer iki öğrenci ile olan sözleşmelerini fesh ettiği bilgisine ulaşıldı.

Testere balıkları karaya vururarak intihar ediyor: Bilim insanları bunu açıklayamıyor! Testere balıkları karaya vururarak intihar ediyor: Bilim insanları bunu açıklayamıyor!

İddianamedeki Diğer İfadeler

Ö.T., iddianamede yer alan ifadelerinde, Hasan E.'nin kendisine yönelik cinsel içerikli sözlü tacizlerde bulunduğunu ve fiziksel sınırlarını zorladığını belirtti. Ayrıca, Hasan E.'nin evine çağırarak alkol tüketmeyi teklif ettiğini ve direnmesine rağmen tacizlerinin devam ettiğini ifade etti.

C I R A K K I Z C O C U G U N A I S T I S M A R S A N I G I K A D I N 41933

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Suçlamaları Reddetti

Hasan E., iddianamede yer alan savunmasında, Ö.T.'nin iş yerindeki davranışları nedeniyle uyarıda bulunduğunu ve maaş dışında ekstra para vermeyi kestiğini, bu nedenlerle kendisine iftira atıldığını düşündüğünü belirtti.

Bu olay, toplumda cinsel istismar ve çocuk hakları konularında yeniden tartışmaların alevlenmesine neden oldu.

Dijital parti olarak internetten faaliyetine devam edecek! Dijital parti olarak internetten faaliyetine devam edecek!

SES KAYDI ORTAYA ÇIKTI

Ö.T’nin şikayetçi olmadan önce Hasan E. ile arasında geçtiği belirtilen konuşmanın ses kaydı da iddianamede şöyle yer aldı:

Erkek: Konu kapandı bitti. Yapılmamış say, bakacağız göreceğiz. Benimle konuşmalarına dikkat edeceksin. Konuyu burada kapatıyorum. Bu tarafta kaldı bitti. Bu tarafında bir şey yok bunun, artık bu tarafında sen normal personelsin. Kimseye benim hakkımda dedikodu yapma.

Kadın: Senin hakkında dedikodu değil bu.

Erkek: Benim hakkımda yaşadıklarımızı konuşman…

Kadın: Yaşadıkların. Sen kendi kendine yaşadın ne yaşadıysan.

Erkek: Tamam neyse, bunu duymayacağım kimseden. Ben konuşuyorum konu kapandı. Bitti dedim. Beni zıvanadan çıkarma. Konu kapandı, bitti. Bak tekrar söylüyorum, ne olduysa oldu, ne yaşandıysa bunu kimseyle konuşup dillendirmeye gerek yok. Konu bu kadar tamam.

Cirak Kiz Cocuguna Istismar Sanigi Kadin 41933 (2)

ZİNCİRLERME NİTELİKTE CİNSEL İSTİSMAR

Hasan E.’ye ait cep telefonu incelemesinde mesajlaşma uygulamasının bir zaman kullanıldığını ancak silinmiş olduğu ve sosyal medya hesabından da çıkış yapıldığı için mesajlara ulaşılamadığı, HTS kayıtlarında ise kuaför ve kız çocuğu arasında 7 ayda 87 görüşme kaydı olduğu, iddianamede belirtildi. Kız çocuğunun Hasan E.’ye iftira atmasını gerektirecek bir durum olmadığını belirterek ikili arasındaki ses kaydını da hatırlatan Cumhuriyet savcısı yaptığı değerlendirmede ‘şüphelinin iş yerinde staj yapmasının sağladığı kolaylıktan faydalanarak mağdurun staja başladığı ağustos ayından aralıka kadar yüz yüze ve telefonla cinsel tacizde bulunduğu, öperek, dokunarak ve soyunarak zincirleme nitelikte cinsel istismarda bulunduğu, mağduru iş yerine kilitleyerek hürriyeti yoksun kıldığı’ ifadelerini kullandı. İddianamenin Zonguldak 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde kabul edilmesiyle Hasan E. hakkında ‘zincirleme şekilde çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, çocuğa karşı cinsel taciz’ suçlamalarıyla 78 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Hasan E. ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.

Kaynak: DHA