ChatGPT, geniş bir yelpazede görevleri yerine getiriyor

ChatGPT, Open AI tarafından geliştirilen bir yapay zeka sohbet robotudur. Sam Altman’ın ayrılmasına rağmen, ChatGPT platformu 14.6 milyar ziyaret alarak liderliğini sürdürdü. ChatGPT, kullanıcıların haftalık program planlamasından detaylı özgeçmiş yazmasına kadar çeşitli görevleri yapmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, ChatGPT 25’den fazla dilde konuşabiliyor ve farklı ses tonlarına adapte olabiliyor.

yapay-zeka-2-1

Diğer yapay zeka araçları da ilgi görüyor

1-ChatGPT
2-Karakter.ai
3-Quillbot
4-Midjourney
5-Hugging Face
6-Google Bard
7-NovelAI
8-Capcut
9-Janitor AI
10-Civitai

ChatGPT’nin yanı sıra, diğer yapay zeka araçları da 2023 yılında popülerlik kazandı. Karakter.ai, Quillbot, Midjourney, Hugging Face, Google Bard, NovelAI, Capcut, Janitor AI ve Civitai, Writerbuddy.ai’nin listesinde ilk 10’a giren diğer yapay zeka araçları oldu. Bu araçlar, yapay zeka sohbet robotu, yapay zeka yazım aracı, görüntü oluşturucu, veri bilimi ve video oluşturucu gibi farklı kategorilerde hizmet veriyor.

yapay zekaaaa

Yapay zeka araçları, işletmeler için fırsatlar sunuyor

Yapay zeka araçları, sadece eğlence amacıyla kullanılmakla kalmıyor, aynı zamanda işletmeler için de fırsatlar sunuyor. AIandYou’nun kurucusu ve CEO’su Susan Gonzales, yapay zeka araçlarının serbest çalışanlar veya küçük işletme sahipleri için işlerini geliştirmelerine, envanter yönetimini iyileştirmelerine, müşteri davranışlarını analiz etmelerine ve rekabetçi istihbarat elde etmelerine yardımcı olabileceğini söylüyor. Gonzales, ayrıca, küçük işletmelerin pazarlama ve reklam stratejilerini daha etkili bir şekilde yönlendirmek ve yeni gelir fırsatları yakalamak için yapay zeka araçlarından faydalanabileceğini belirtiyor.

Yapay-2

Kaynak: SUZAN BALLIDAĞ