Sağlık Sorunları ve Mücadele

Tugay, geçmişte yaptırdığı estetik dolguların donması ve sonrasında yaşadığı sağlık sorunları hakkında konuştu. “10 yıl önce sol gözümün altına dolgu yaptırdım ve bu dolgu dondu” diyen Tugay, çözüm bulmak için birçok kez ameliyat geçirdiğini ve son olarak ünlü bir estetik cerraha güvendiğini ancak ameliyat sonrası birçok sorun yaşadığını belirtti.

0X0 Mine Tugayin Yuzune Oldu Mineye Kim Yapti Bunu Yali Capkinina Konuk Olan Mine Tugayin Son Hali Agizlari Acik B 1672909696589

Ünlü Doktorun Etkisi

Mine Tugay’ın yaşadığı estetik sorunlarının arkasında, kendisine yanlış uygulamalar yapan bir estetik cerrah olduğu ortaya çıktı. Tugay, “Ünlü estetikçi, ameliyatta yüzüme kendi estetik zevklerine göre çeşitli dolgular yapmış ve aylarca bunun bana ödem olduğunu iddia etti” diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

0X0 Mine Tugay Yuzune Ne Oldugunu Acikladi Kimse Benim Yasadigimi Yasamasin Yali Capkinindaki Son Hali Soke Etmist 1673072113334

"KİMSE BU ZORLU SÜRECİ YAŞAMAZ UMARIM"

"Ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı" diyen Mine Tugay, "Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır öyle değil. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım şimdiden. Çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini, gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yapılması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba bir bölüm var. İzleyin derim" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: HABER MERKEZİ