İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı ATV'nin sevilen dizisi Ateş Kuşları'nda Seyfi karakterini canlandıran Mustafa Kırantepe'nin hayatı merak edildi.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

MUSTAFA KIRANTEPE KİMDİR?

29 Temmuz 1979 yılında İzmir'de doğan Mustafa Kırantepe, Konak Çınarlı Endüstri Meslek Lisesinden mezun oldu. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü 2002 yılında bitiren Kırantepe, aynı yıl İstanbul'a yerleşti.

Mustafa Kirantepe 01

2003 ve 2007 yılları arasında İstanbul Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak yer aldı. Yine 2003-2010 yılları arasında aktif olarak seslendirme çalışmaları yaptı.

İstanbul'a yerleştiği yıldan itibaren tiyatronun yanı sıra çeşitli sinema, televizyon ve seslendirme çalışmaları da yaptı.

EŞİ BAKIN KİM?

Takvim’in haberine göre, Aşk hayatı da merak edilen Mustafa Kırantepe'nin gözünden sakındığı eşi de kendisi gibi oyuncu çıktı.

İşte Mustafa Kırantepe'nin gözünden sakındığı eşi:

Gulay Senyuzlu Kirantepe 01

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı!

Gulay Senyuzlu Kirantepe 02

İnci Taneleri'nde o teklif reddedilmişti! İnci Taneleri'nde o teklif reddedilmişti!

MUSTAFA KIRANTEPE VE EŞİ OYUNCU GÜLAY ŞENYÜZLÜ KIRANTEPE

Kaynak: HABER MERKEZİ