Onur Sarıkaya, yani 90’ların sonu ve 2000’lerin başında sevilen Küçük Onur, artık 39 yaşında. Küçük Onur’un bugünkü görüntüsü “zaman ona iyi gelmemiş” yorumlarına neden oldu.

Kücük Onur

İkisi de sanki birbirlerine meydan okurcasına milyonlarca hayran kazanmışlardı. Aralarında gizli bir çekişme de söz konusuydu. Küçük İbo olarak bilinen İbrahim Halil Küçük ve Küçük Onur lakaplı Onur Sarıkaya, yıllar geçtikten sonra nasıl değiştiklerine bakın. Küçük İbo, 12 yaşındayken çıkardığı albümle ünlü olmuştu.

Kücük Onur3

Şu anda 38 yaşında olan sanatçı, sahnelere yeniden dönüş yaptı.

Küçük İbo, 90’ların sonuna doğru çıkan çocuk şarkıcılar arasında öne çıkmıştı. Kendi ismini taşıyan dizi ve filmlerle o dönemin küçük gözdesi olmuştu.

Küçük Ibo Onur

İbrahim Tatlıses’e rakip olarak görülen Küçük İbo’nun yanık sesi hala kulaklarda. Küçük İbo, bugünlerde eski şanını sürdüremese de sevenleri unutmadı. Küçük İbo’nun geçenlerde yaptığı şok edici açıklama ise magazin dünyasını salladı…

KÜÇÜK İBO'NUN SON HALİ

Kücük Ibo

İbo, “Çok küçükken albüm yapmam ve ünlü olmam yanlıştı. Bugünkü bilgim olsaydı, erken yaşta müzik sektörüne girmekten kaçınırdım. Daha akıllıca kararlar verirdim” dedi.

Gerçek adı İbrahim Küçük olan popüler şarkıcı, 21 Mart 1984’te Şanlıurfa’da doğdu. Sakarya Üniversitesi Elektrik - Elektronik bölümü mezunu olan tanınmış sanatçı, daha çocukken büyük bir üne sahip olmuştu.

Küçük Ibo-1

Küçük İbo, İbrahim Tatlıses’in Şanlıurfa’da verdiği konserde sahneye çıkarak mikrofonu kapmıştı. Bu şekilde büyük bir ün için ilk adımını atmıştı. Özellikle Hülya Avşar Show’da yer almasıyla çok konuşulmuştu.

Übo

İŞTE KÜÇÜK ONUR'UN SON HALİ

Onur Sarıkaya

Küçük Onur’un gerçek adı Onur Sarıkaya’dır ve 25 Temmuz 1982’de doğmuştur.

Küçük Onur, Mahsun Kırmızıgül’le birlikte canlı yayında şarkı söylediği için bir anda ünlü olmuştu. Sadece şarkıcılık değil, oyunculuk da yapan Küçük Onur’un adı Onur Sarıkaya’ydı.

Kücük Onur2

Onur Sarıkaya olarak bildiğimiz Küçük Onur, şimdiki halini gösterdiğinde herkes şaşırdı.

Küçük Onur’un dizileri ve albümleri çok beğeniliyordu. Küçük Onur’un nasıl değiştiği sosyal medyada çok konuşuldu.

K U C U K O N U R

Küçük Onur, uzun zamandır ortalıkta görünmüyordu. Eski görüntüsünden çok farklı bir hale gelmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ