Galatasaray'a transfer olduğu günden itibaren savunmanın vazgeçilmez ismi haline gelen Abdülkerim Bardakçı, bu çıkışını sadece Süper Lig'de değil, aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde ve A Milli Takım formasıyla da sürdürüyor.

29 yaşındaki stoper, performansıyla yabancı kulüplerin ilgisini çekmeyi başardı. 

Fanatik gazetesinin haberine göre geç patlama yapmasına rağmen savunmadaki duruşuyla güven veren Abdülkerim’i özellikle Rus kulüpleri yakından takip ediyor.

Geçtiğimiz transfer döneminde Rus kulüpleri, milli futbolcuya transfer teklifinde bulunmuş, ancak Galatasaray'dan "Hayır" yanıtı almışlardı.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Ancak Abdülkerim'in istikrarlı performansı sonrası, Rus kulüpleri tekrar devreye girmiş durumda.

Başta Zenit olmak üzere CSKA Moskova ve Lokomotiv Moskova kulüplerinin, Abdülkerim'in transferi için Türkiye'ye temsilci gönderecekleri belirtiliyor. 

Ancak Galatasaray yönetimi, başarılı savunmacıyı devre arasında bırakmaya sıcak bakmıyor. Rus kulüplerinin Galatasaray'ın kapısını hangi teklifle çalacakları ise merak konusu haline geldi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)