Beşiktaş'tan ayrılan Burak Yılmaz'ın Vincent Aboubakar hakkındaki açıklamalarının yankıları sürüyor. Aboubakar'ın antrenörü Selim Demirel, Instagram hesabından Burak Yılmaz'ın sözlerine cevap niteliğinde çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Demirel, yaptığı paylaşımda Burak Yılmaz'ı etiketleyerek, "İyi bir oyuncu olmanız sizi iyi bir antrenör yapmaz. Beşiktaş'ın sunduğu fırsata karşı, herhangi bir tecrübeniz olmaması büyük bir saygısızlık." ifadelerini kullandı.

Burak Yılmaz, verdiği röportajda şunları dile getirmişti: "Araştırınca öğrendim ki Kamerunlu golcümüz, alacağının ödenmesi için ısrar ediyormuş. Ödeme yapılmayınca ağrılarının devam ettiğini söylediler. Ama hayır, dedikodu yapmak istemiyorum. Takdirini Beşiktaşlı yöneticilere bırakıyorum."

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Beşiktaş Kulübü ise Burak Yılmaz'ın ifadelerine karşılık şu açıklamayı yaptı: "Oyuncularımızın ihtiyaçları olması halinde avans ödemesi yapılmaktadır. Aboubakar'ın talebi üzerine aylar öncesinden kendisine ödeme yapılmıştır. Bu miktar, çok da yüksek olmayan bir meblağdır."

Kaynak: HABER MERKEZİ