Acun Ilıcalı, İngiltere ve İrlanda’da yaptığı futbol yatırımlarını sonlandırarak başka bir ülkeye yönelmeye hazırlanıyor. Ilıcalı, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla bu kararını duyurdu.

Hull City ve Shelbourne macerası bitti

Ilıcalı, ilk olarak İngiltere Championship ekiplerinden Hull City’yi satın alarak futbol yatırımlarına girişti. Ardından İrlanda ekibi Shelbourne’e de ortak oldu. Ancak Ilıcalı, bu iki kulüpteki yatırımlarını sonlandırma kararı aldığını belirtti. Ilıcalı, “İrlanda’nın değerli kulüplerinden Shelbourne’de olan yatırımlarımızı sonlandırma kararı aldık. Bugüne kadar süregelen iş birliği için Shelbourne ailesine teşekkür ederiz.” dedi.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Acun Ilıcalı’nın yeni hedefi belli oldu

Acun Ilıcalı, futbol yatırımlarına devam edeceğini ancak bunun için başka bir ülkeyi tercih edeceğini açıkladı. Ilıcalı, “Futbol alanındaki yatırımlarımızı, yakın zamanda başka bir ülkede hayata geçirmek için planlamalarımız devam etmektedir.” ifadelerini kullandı. Ilıcalı’nın hangi ülkeye yatırım yapacağı ise merak konusu oldu.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)