Ankara'nın Yenimahalle ilçesi Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Bağdat Caddesi'nde şık eden bir olay meydana geldi. Güllü Alkan adlı kadın, aile içi şiddet nedeniyle çocuklarıyla birlikte Ankara İl Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu. Alkan, ifadesi alınmak üzere polis aracına bindirilerek polis merkezine götürülmek üzereyken, aracın seyir halindeyken arka kapısını açarak kendisini yola attı. Bu esnada arkadan gelen 297 numaralı hat otobüsü Alkan'a çarptı. Maalesef, Alkan otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti.

Görgü tanıklarından Yaşar Tarakçı, olayın feci detaylarını paylaşarak Alkan'ın durumunu açıkladı. Tarakçı, Alkan'ın bağırsaklarının ve organlarının dışarı çıktığını ifade etti ve Alkan'ın psikolojisinin bozuk olabileceğini dile getirdi. Kızının taksiden inerek "Anne" diye feryat ettiğini belirtti.

Diğer bir görgü tanığı olan Salih Karaköse ise, ticari taksideki bir kadının "Anne" diye bağırdığını ve otobüsün durduğunu gözlemlediğini aktardı.

Polisten 34 ilde terör operasyonu! 147 zanlı yakalandı-İzle Polisten 34 ilde terör operasyonu! 147 zanlı yakalandı-İzle

Güllü Alkan'ın cenazesi, memleketi Kızılcahamam'ın Kurumcu köyünde defnedildi. Ankara İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise olayla ilgili adli ve idari tahkikat başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA