Antalya'nın Çenger Mahallesi Arapbeleni mevkiinde bulunan Latif Yılmaz'a ait koyun ağılında geçtiğimiz gece dehşet verici bir olay yaşandı. Köylüler, hayvanlarını telef eden kurt sürüsünün izini takip ederek kötü sürprizle karşılaştılar.

İşte, Antalya'da meydana gelen korkunç kurt saldırısının detayları:

Kurtlardan gece baskını

Antalya'nın köylerinde yaşayan insanlar, son dönemde artan vahşi kurt saldırılarından oldukça rahatsızdı. Çoğunlukla aç kalan kurtlar, ağıllara girerek hayvanlara saldırıyor ve büyük kayıplara neden oluyordu. Bu olaylar sonucunda yetkililerden acil çözüm bekleniyordu.

koyun 1-1

Ağıl kapısını açınca şoku yaşadı

Geçtiğimiz gece Latif Yılmaz, koyunlarının sağlığını ve güvenliğini sağlamak için ağılın kapısını açtığında dehşet yaşadı. Ağıl içinde parçalanmış vaziyette yatan 8 koyunu gören Yılmaz ailesi, gördükleri manzara karşısında şaşkına döndü.

koyun 2

Kurtlar parçaladı alıp götürdü

Kurt sürüsü, bu korkunç olayda 8 koyunu telef ederken, 7 koyunu da sürükleyerek götürmüştü. Sabah koyunların yemini ve suyunu vermek üzere kalkan Yılmaz ailesi, olay yerinde dehşeti yaşadı.

koyun 3

Yetkililer hemen ihbar edildi

Yılmaz ailesi, olayın şokunu atlatır atmaz Tarım İlçe Müdürlüğü ve koyunlarının sigortasını yaptırdıkları Tarım Kredi Kooperatifini aradı. Koyunlarının sigortalı olduğunu belirten Latif Yılmaz, hemen sigortacı ile iletişime geçti ve yaşanan felaketi bildirdi.

koyun 4

Köylüler tedirgin

Bu olayın ardından köylüler kurt saldırıları nedeniyle oldukça tedirgin. Yılmaz, son günlerde köylerindeki diğer hayvancıların da aynı sorunla karşı karşıya kaldığını ve yetkililerden acil önlem alınmasını talep ediyor.

1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

koyun bakıcı

Kurtlar, açlıkla başa çıkabilmek için milletin ağıllarına dadanırken, köylüler ve yetkililer çözüm bekliyor.

Kaynak: (İHA)