Sokak Köpekleri İneğe Saldırdı Doğançam Mahallesi Merkez Sokak'ta yaşanan olayda, Şehri Yılmaz'a ait 100 bin lira değerindeki Holstein cinsi bir inek, sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldı. İnek, bağlı olduğu için köpeklerin saldırısı sonrası telef oldu.

Yavru buzağa öksüz kaldı

Olayı anlatan Şehri Yılmaz, gece köpek sesleri duyduklarını ve eşinin kontrol için dışarı çıktığını belirtti. Ancak, eşi geri dönüp her şeyin yolunda olduğunu söyleyince endişelenmedi.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

Ancak ertesi sabah, ineği sağmaya gitmek için ahıra geldiğinde feci bir manzara ile karşılaştı. İneğinin öldüğünü gördü. Yılmaz, "Bu ineğin 2 aylık buzağısı da artık öksüz kaldı. Ahırımız var ama kapısı yok. Hayvanlar sıcaktan bunalmasın diye evimizin önüne bağlıyoruz. Bir başka ineğimin de memesine zarar vermişler. Kantaron yağı sürdüm. Bu sokak köpekleriyle nasıl baş edeceğimizi bilmiyorum." dedi.

Kaynak: (İHA)