İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

Real Madrid forması giyen genç yetenek Arda Güler, tekrar sahalara döndü.

La Liga'da Real Madrid, Rayo Vallecano ile oynanan maçta Arda Güler'i ilk kez kadroya dahil etmiş, ancak bu maçta forma giyme şansı bulamamıştı.

Fiziksel dönüşümü ve antrenmandaki performansıyla dikkat çeken genç yıldız, Braga maçı öncesinde gerçekleştirilen antrenmanda yine parladı.

Real Madrid forması giyen ve sakatlıklarla boğuşan Arda Güler'in değişimi büyük ilgi çekti. Özellikle bacak kaslarının gelişimi, genç yıldızın ne kadar yoğun bir şekilde çalıştığını gözler önüne serdi.

Güler, sonunda sağlığına kavuşmasının ardından  Carlo Ancelotti, "Takımla birlikte antrenmanlar yapıyor ve elbette daha fazla oyun süresine ihtiyaç duyuyor. Durumunu iyileştirmek için özel bir plan hazırlayacağız" şeklinde konuştu.

Yaklaşık beş aydır Real Madrid'de bulunan ve kulüp ile antrenmanlara katılan yıldız oyuncunun bu süreçte yaşadığı gözle görülür değişim büyük ilgi çekti. Özellikle bacak kaslarının geliştiği fark edilen Arda Güler'in bu değişimi hızla futbolseverler arasında en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

arda-cc4t

Kaynak: HABER MERKEZİ