Ünlü oyuncu Peker Açıkalın, uzun bir süredir televizyon ekranlarında görünmüyordu. "Avrupa Yakası" dizisindeki "Gaffur" karakteriyle hafızalara kazınan Açıkalın, son haliyle görenleri şaşırttı.

Uzamış beyaz sakalları ve kilolu haliyle sevenlerini şaşırtan 59 yaşındaki oyuncunun son halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

peker-acikalin-7

SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI!

2004-2009 yılları arasında yayınlanan ve Türk televizyon tarihinin efsaneleşmiş yapımlarından biri olan "Avrupa Yakası"nda kapıcı Gaffur olarak tanınan Peker Açıkalın, yeni görünümüyle gündem oldu.

Başarılarıyla her daim adından söz ettiren 59 yaşındaki Peker Açıkalın, ara sıra sosyal medya hesabından paylaşımlar yapsa da son zamanlarda medyadan uzak bir yaşam sürüyor. Hem sakallarını uzatan hem de kilo alan oyuncunun son halini görenler, tanımakta güçlük çekti.

PEKER AÇIKALIN'IN KİMDİR?

Peker Açıkalın, Mart 1963 yılında Kars'ta doğdu. İlkokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra sanata olan ilgisi nedeniyle İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu ve buradan başarıyla mezun oldu. Mezuniyetinin ardından Nedim Saban, Taner Barlas ve Ali Poyrazoğlu gibi tanınmış tiyatrolarda oyunculuk yaparak kariyerine başladı. 1992 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan "Kim Bunlar?" adlı televizyon programıyla televizyon dünyasına adım attı.

peker-acikalin-4

Kariyeri boyunca "Gülşen Abi", "Çiçek Taksi", "Ekmek Teknesi", "Ev Hali", "Yahşi Cazibe", "Yalan Dünya" gibi birçok dizide yer aldı. Ancak Peker Açıkalın'ın en bilinen ve en unutulmaz karakteri, "Avrupa Yakası" dizisinde Sütçüoğlu Apartmanı'nın kapıcı ailesinin oğlu olarak canlandırdığı Gaffur karakteridir.

İŞTE PEKER AÇIKALIN'IN SON HALİ....

peker-acikalin-5peker-acikalin-2peker-acikalin-1

Azerbaycan Karabağ’daki sözde yönetim yıl sonunda kendini feshedecek Azerbaycan Karabağ’daki sözde yönetim yıl sonunda kendini feshedecek

Kaynak: (HABER MERKEZİ)