1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Aksaray'ın Gülağaç ilçesinde yaşayan Bayram Emlik, 'Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası' kapsamında 2002 yılında, oğlu İsmail Can Emlik'e mektup yazdı. İşte duygu dolu hikayenin ayrıntıları:

Babadan oğluna duygu dolu mektup

Demirci beldesinde 2002 yılında Market ve PTT acenteliği yapan Bayram Emlik'e, PTT çalışanı bir arkadaşı tarafından 'Cumhuriyet'in 100. Yılına Mektup Kampanyası' hakkında bilgi verildi.

Bayram Emlik, bu kampanyaya ilgi göstererek, o zamanlar sadece 2 yaşında olan oğlu İsmail Can'a Cumhuriyet'in 100. yıldönümünde okuması için bir mektup yazmaya karar verdi.

ptt mektup postane

22 yıl sonra mektup teslim edildi

Bayram Emlik, 2 Mayıs 2002'de Aksaray'da PTT'ye teslim ettiği mektubu, aradan geçen 21 yılın ardından Güzelyurt ilçesinde görev yapan PTT memuru oğlu İsmail Can Emlik'e teslim etti.

ptt mektup

Babanın gururu, oğlunun mutluluğu

Bu duygu yüklü anıyı paylaşan Bayram Emlik, uzun yıllardır PTT acentesi olarak çalıştığını ve oğlunun da PTT'de işe başladığını belirtti. Mektubu yazdığında hissettiklerini anlatırken gururunu ve mutluluğunu dile getirdi.

ptt mektub 1

İsmail Can Emlik ise babasının yanında PTT işlemlerini öğrendiğini ve 1 yıl önce Güzelyurt PTT'de çalışmaya başladığını ifade etti. Babasının 21 yıl önce yazdığı mektubu alınca çok duygulandığını ve bu mektubu ömür boyu saklayacağını belirtti. Baba-oğul arasındaki bu özel bağ, Cumhuriyet'in 100. yılında özel bir anı oluşturdu.

ptt mektup 2

Kaynak: (DHA)