Bahar ve Nihal Candan kardeşler, kara para aklama iddialarıyla gündeme geldi. İddialara göre, Candan kardeşler örgütün gizli kasası olarak faaliyet gösteriyorlardı. Show Haber'de yayınlanan görüntülerde, Bahar Candan'ın bir kişiden para aldığı açıkça görülüyor.

Kartal’da polisten kaçan şahıs çöp konteynerinde yakalandı Kartal’da polisten kaçan şahıs çöp konteynerinde yakalandı

Sosyal medyada lüks yaşantılarını sıkça paylaşan Candan kardeşler hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunuldu.  Candan kardeşlerin sazan sarmalı yöntemiyle çok sayıda kişiyi dolandıran bir suç örgütünün mensubu olduğu ve örgütün gizli kasası oldukları yönünde iddialar bulunuyordu.

Canan Karatay gençlik sırrını açıkladı: Bu besini tüketin farkı göreceksiniz! Yıllar geçse de siz genç kalın Canan Karatay gençlik sırrını açıkladı: Bu besini tüketin farkı göreceksiniz! Yıllar geçse de siz genç kalın

Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenen Aref Ghafouri'nin son halini görenler şaşkına döndü! Yetenek Sizsiniz programıyla ünlenen Aref Ghafouri'nin son halini görenler şaşkına döndü!

Bu suçlamalardan kısa bir süre sonra Candan kardeşler, dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamalarıyla tutuklandı.

Show Haber'de yayınlanan görüntüler ise Bahar Candan'ın, İstanbul'da faaliyet gösteren suç örgütü lideri Onur Apaydın'dan para aldığı anları ortaya çıkardı.

Bahar Candan ise o paraları alıp dansçılara yağdırdı. Ne zaman çekildiği belli olmayan görüntüler gündem oldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ