Ayrılık ve Yeni Başlangıçlar

Buğra Gülsoy, geçtiğimiz yıl Nilüfer Gürbüz ile olan evliliğini sonlandırdı. Yaklaşık beş yıl süren evlilikleri tek celsede sona erdi. Ancak çiftin birlikteliğinden doğan oğulları Cem, Gülsoy’un sosyal medya paylaşımlarında sıkça yer alıyor. Bahar dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Gülsoy, oğluyla at binmeye gittiği anları da takipçileriyle paylaştı.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Seda Sayan’ın müstakbel gelinine bakın! Ateş Kuşları’nın Gülayşe’si İlayda Alişan yeni imajını paylaştı Seda Sayan’ın müstakbel gelinine bakın! Ateş Kuşları’nın Gülayşe’si İlayda Alişan yeni imajını paylaştı

0X0 1710322277839

6 yıldır aynı yastığa baş koyuyorlar! Ateş Kuşları’nın Seyfi’si Mustafa Kırantepe’nin eşi de oyuncu çıktı! 6 yıldır aynı yastığa baş koyuyorlar! Ateş Kuşları’nın Seyfi’si Mustafa Kırantepe’nin eşi de oyuncu çıktı!

Benzerlikler ve Baba-Oğul İlişkisi

Cem, fiziksel özellikleriyle annesine olan benzerliğiyle dikkat çekerken, Buğra Gülsoy ise oğluyla olan ilişkisine dair samimi açıklamalarda bulundu. Gülsoy, “Onunla beraber nasıl davranman gerektiğini öğreniyorsun. Aslında o da sana öğretiyor,” diyerek baba olmanın tecrübesini paylaştı ve “Çocukla boğuşuyoruz,” şeklinde duygularını ifade etti.

0X0 1710322269729

Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı son haliyle şaşırttı: Kim der 78 yaşında! Bunu neye borçlu acaba? Yaprak Dökümü'nün Hayriye Hanım'ı son haliyle şaşırttı: Kim der 78 yaşında! Bunu neye borçlu acaba?

0X0 1710322268815

90'lı yıllarda ezeli rakiplerdi... Küçük İbo ve Küçük Onur'un son hali görenleri şaşırttı! 90'lı yıllarda ezeli rakiplerdi... Küçük İbo ve Küçük Onur'un son hali görenleri şaşırttı!

İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı! İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler dumura uğradı!

Kaynak: HABER MERKEZİ