Kavga sırasında burnuna saplanmıştı

24 Kasım’da Dong Hoi’deki Küba Dostluk Hastanesi’ne başvuran 35 yaşındaki adam, baş ağrısının yanı sıra görme bozukluğu, burun ve boğaz akıntısı gibi şikayetler de yaşadığını belirtti. Yapılan tomografi taramasında, beyninde bir çift yemek çubuğu olduğu tespit edildi. Adam, beynindeki yemek çubuklarının varlığını öğrendikten sonra şoke oldu ve beş ay önce alkollüyken kavgaya karıştığını hatırladı. Kavga sırasında bıçaklandığını düşünen adamın aslında burnuna yemek çubukları saplanmıştı.

Prens Harry İngiliz gazetesine açtığı davayı kaybetti: Tazminata mahkûm oldu! Foto Galeri: Prens Harry İngiliz gazetesine açtığı davayı kaybetti: Tazminata mahkûm oldu!

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

Başarılı bir ameliyatla çıkarıldı

Hastanenin Beyin Cerrahisi Anabilim Dalı başkanı Dr. Nguyen Van Man, vakanın çok nadir görüldüğünü ve tansiyon pnömosefali teşhisi konduğunu söyledi. Bu hastalık, genellikle kafa travması, kurşun ve spinal bıçak yaralanması gibi durumların ardından ortaya çıkıyor. Hastaya yapılan ameliyatla, beynindeki yemek çubukları başarılı bir şekilde çıkarıldı. Hastanın durumunun stabil olduğu ve taburcu olmayı beklediği belirtildi.

Hangi hayvanlar aynada kendilerini tanıyabilir? Foto Galeri: Hangi hayvanlar aynada kendilerini tanıyabilir?

Kaynak: HABER MERKEZİ