Taksim Meydanı, gece saatlerinde Almanya'nın Bayern Münih futbol takımının taraftarlarının istilasına uğradı. İstanbul'da bugün oynanacak olan Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi gerçekleşen bu olayda yaklaşık 70 Alman taraftar, Taksim'e akın etti. Ancak bu taraftarlar arasında çıkan taşkınlık sonucunda Türk taraftarlarla şiddetli bir kavga başladı.

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

bayern 1

İstiklal Caddesi'nde taraftarlar arasındaki tartışma sokak kesişiminde yaşandı. Alman taraftarlarının taşkınlık yapmaları üzerine gruplar arasında gerilim arttı. Bu durumun hızla şiddet olaylarına dönüşmesiyle, taraftarlar birbirlerine masa, sandalye ve cam şişeler fırlatmaya başladı.

bayern 2-1

Polis müdahale etti Olayın büyümesi üzerine, hızla olay yerine gelen polis ekipleri müdahalede bulundu. Şiddet olaylarının ardından 4'ü Alman taraftar, toplamda 5 kişi hafif şekilde yaralandı. Polis, taraftar gruplarını ayırarak durumu kontrol altına almaya çalıştı.

bayern 3

Yaralılar hastaneye kaldırıldı Olayın ardından yaralanan 4 Alman taraftar, çeşitli yerlerinden aldıkları darbeler sonucu hastaneye kaldırıldı. Yaralılar arasında Sondro S. (31), Nico O. (28), Markus H. (32), Lars G. (24) ve Hakan B. (48) bulunuyordu. Hastanede tedavileri tamamlanan taraftarlar, olaydan sonra şikayetçi olmadılar.

Polis tarafından olay yerinden uzaklaştırılan taraftarlar, kaldıkları otellere yerleştirildi. Yaşanan bu olayın Galatasaray-Bayern Münih maçı öncesi gergin bir atmosfer oluşturduğu belirtiliyor.

Kaynak: (İHA)