Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Beşiktaş Kulübü, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılı ve siyah-beyazlı kulübün 120. yılı anısına, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Beşiktaş İskele Meydanı'na yaptırdığı kartal heykelinin açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu üyeleri, teknik direktör Rıza Çalımbay, siyah-beyazlı futbolcular Vincent Aboubakar ve Gökhan İnler'in yanı sıra tekerlekli sandalye ile altyapı sporcuları da katıldı.

2023-11-13-16-56-48-6551f264d39cf39-fL1b

Başkan Ahmet Nur Çebi, açılışta şunları söyledi: "Değerli Beşiktaşlılar, bugün yağmurlu bir günde buradayız. Ama sizler de bilirsiniz, şarkılarımızda bile yağmurlu günleri yaşadık. Beşiktaş'ın 120. yılını kutladığımız bu özel sene içerisinde aldığımız bir kararla, bu meydanda uzun yıllar boyunca tüm Beşiktaşlıları selamlayacak olan 4 metre yüksekliğinde, yaklaşık 6 metre kanat açıklığına sahip Kartal heykelini açıyoruz. Beşiktaş için hayırlı olsun. Her büyük ve tarihi kurumun bir sembolü vardır. Bizim sembolümüz ise Kartal. Kartal'ın hikayesini hepimiz iyi biliriz. Yaşlandıkça yeniden yükselir, kendini yeniler ve güçlenerek başlar. Kartalın bu özelliği bizim için önemli."

Kartal heykelinin görüntüsü, sosyal medyada futbolseverlerin ilgi odağı haline geldi. Kimi taraftarlar heykeli beğenirken, bazıları ise görüntüden memnun kalmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ