Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

15 gün boyunca kendisinden haber alınamayan ve sonunda evine çilingirle giren yakınları tarafından hastanede olduğu öğrenilen Nimet İyice, tedavisinin ardından sağlığına kavuşarak evine döndü. Hastaneden dönüşünde alışveriş yapmak için gittiği işletmelerde eski neşesini ve enerjisini geri kazanan Nimet İyice, esnafların ve müşterilerin sevgi dolu bakışları arasında dans şovuna imza attı.

nimet-hoca-1

Yaklaşık iki ay boyunca Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören İyice, hastaneden dönüşünde esnaflar tarafından sevgiyle karşılandı. İyice'nin markette yaptığı dans gösterisi, etrafındakileri büyülerken, esnaf ve müşteriler tarafından coşkuyla karşılandı.

nimet-hoca-2

Nimet İyice, hastane süreciyle ilgili olarak, "Önce bahçede sonra evimde zaman zaman oynayarak zayıflamaya çalışıyorum. Çocukluktan beri doğum günlerinde, düğünlerde hep beni oynattılar. Her gittiğim yerde oynattılar. Üzülmeyeyim diye çikolata ve hediyeler ile büyüttüler ve hep oynattılar." ifadelerini kullanarak sevenlerine teşekkür etti.

nimet-hoca-3

Nimet İyice'nin neşeli dansı, onun sağlığına kavuşmasının sevincini sevenleriyle birlikte kutlamalarına vesile oldu. İyice'nin doğallığı ve pozitif enerjisi, sosyal medyada da takdir topluyor.

Kaynak: İHA)