'Bücür Cadı’nın Zeliş’i: Merve Erdoğan’ın Oyunculuk Kariyeri

Hqdefault (3)

Merve Erdoğan, 90’ların sonunda “Bücür Cadı” dizisindeki Zeliş karakteriyle tanındı ve daha sonra “Arka Sıradakiler” dizisiyle televizyon izleyicisinin gönlünde taht kurdu. Oyunculuk kariyerine tiyatro eğitimiyle devam eden Erdoğan, Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Üsküdar Müsiki Cemiyeti gibi önemli kurumlarda kendini geliştirdi.

Hqdefault (4)

Sosyal Medyada Bir Yıldız: Merve Erdoğan

Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Merve Erdoğan, romantik bir not ile evlilik yıldönümünü kutladı: “Canım sevgilim, kıymetlim, biricik kocam… Bugün 3. yılımız bitti ve bize dünya güzeli kızımız eşlik etti. Seni çok seviyorum. 30. yılımızı kutlamak en büyük dileğim… Yıl dönümümüz kutlu olsun bitanem.”

0X0 Bucur Cadi Dizisinin Yildizi Simdi Evli Mutlu Cocuklu Merve Erdogandan Romantik Yildonumu Kutlamasi 30 Yilimiz 1702192291169

Merve Erdoğan Kimdir?

22 Haziran 1991 Niğde doğumlu olan Merve Erdoğan, Özel Moda Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü ve Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. “Bücür Cadı” dizisiyle ilk kez ekranlara çıkan Erdoğan, tiyatro eğitimine ağırlık vererek sanat yolculuğuna devam etmektedir.

0X0 Bucur Cadi Dizisinin Yildizi Simdi Evli Mutlu Cocuklu Merve Erdogandan Romantik Yildonumu Kutlamasi 30 Yilimiz 1702192289375

Kaynak: HABER MERKEZİ