Posta gazetesi astroloji yazarı Filiz Özkol 16 Ekim tarihinde burçları neler beklediğini kaleme aldı. 

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

İşte günlük burç yorumu:

Koç Burcu

Bugün, iş ortaklarınızın yaratıcı fikirlerinden ilham alarak önemli başarılar elde edebilirsiniz. Performansınızı artırarak başarı grafiğinizi yükseltebilirsiniz.

Boğa Burcu

Sevdiklerinizin ihtiyaçlarına destek olmak isteyebilirsiniz. Ortak kararlar alarak aile içi uyumu sağlamak için fırsatlar doğabilir.

İkizler Burcu

Yakın dostlarınızdan gelecek haberler sizi mutlu edebilir. Partnerinizle birlikte yeni adımlar atmaya yönelik kararlar alabilirsiniz.

Yengeç Burcu

Maddi alanda istediğiniz başarıyı elde etmek için gerekli donanıma sahipsiniz. Kendinize güvenerek hedeflerinize ilerleyebilirsiniz.

Aslan Burcu

Liderlik özelliklerinizi ön plana çıkararak finansal hedeflere odaklanabilirsiniz. Kişisel özgürlüğünüzü ifade etmeye önem vermelisiniz.

Başak Burcu

Ailenizle zaman geçirmek ve duygusal paylaşımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Planladığınız alışverişleri gerçekleştirmek için uygun bir gün.

Terazi Burcu

Çevresel ilişkilerinizde aktif olacağınız bir gün. Zihinsel enerjinizi kullanarak iletişim becerilerinizi geliştirebilirsiniz.

Akrep Burcu

Sosyal yaşamınızı hareketlendirmek için partnerinizle ortak projelere katılabilirsiniz. Grup çalışmalarında inisiyatif almanız olumlu sonuçlar getirebilir.

Yay Burcu

Finansal konularda karşı tarafın desteğini alabilirsiniz. Cesur adımlarla hedeflerinize ilerlemek için fırsatlar önünüze çıkabilir.

Oğlak Burcu

İş birliği ve sosyal ilişkilere önem vermelisiniz. Kendi fikirlerinizle öne çıkmaktan çekinmeyin ve özgün bir tarz benimseyin.

Kova Burcu

Güçlü enerjinizi planlı bir şekilde kullanarak başarıya ulaşabilirsiniz. Sosyal ilişkilerde dikkatli olun, farklı duygusal dönemler yaşanabilir.

Balık Burcu

Duygusal ifadelerinizde dikkatli olmalısınız. Empati ile iletişim kurarak en yakınlarınızı anlamaya çalışın.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)