Olay, Ayvalı Mahallesi’nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. H.E., ismi öğrenilemeyen bir gencin çakmağını istedi. Ancak aralarında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Genç, babası M.Y.'yi telefonla arayarak yardım istedi. M.Y., yanına akrabaları S.Y. ve İ.M.K.'yı da alarak olay yerine geldi. H.E. ile M.Y. ve akrabaları arasında devam eden tartışma, kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. H.E., belinden çıkardığı tabancayla M.Y.'ye ateş etti. M.Y. kanlar içinde yere yığılırken, H.E. ise olay yerinden kaçmaya çalıştı.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

YARALI BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı M.Y.'ye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. M.Y.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri, H.E.'yi yakalamak için çalışma başlattı. H.E., kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. H.E.'nin yanında bulunan tabanca da ele geçirildi. H.E. ile ona saldırmaya çalışan S.Y. ve İ.M.K. de ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden S.Y. ve İ.M.K. serbest bırakılırken, H.E. ise adliyeye sevk edildi. H.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: (DHA)