Programı neden bıraktığını anlattı

Tarcan, Çarkıfelek’i neden bıraktığını şöyle anlattı: “Özel kanallar yeni yarışmalar üretmeye başlayınca reytinglerimiz düştü. Bana dediler ki, siz oyuncusunuz, şarlatanlık komiklik yapar mısınız? Ben yaparım ama tarzım değil, ben bu işi bırakayım dedim. Bu işe uygun daha önemli kişilikler var, ben böyle hatırlanmak istiyorum. Sade kişilikli dürüst yapımla ki hiçbir programda ne torpil ne yardımcılık yapmamışımdır.”

Carkifelekin Ilk Sunucusu Tarik Tarcandan Mehmet Ali Erbil Itirafi Bir Gun Bile Bizi Cagirmadi 17086044028341 2

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Mehmet Ali Erbil ile farklı tarzları olduğunu söyledi

Programın Mehmet Ali Erbil’e devredilmesiyle ilgili de konuşan Tarcan, “Sevgili Mehmet Ali Erbil, uzun süre bu işi götürdü. O anlamda götürdüğünü hepimiz biliyoruz. Biz ikimiz çok farklı tarzlarız. Türk televizyonu böyle yayıncılığı ve böyle sunuculuğu ahlak olarak etik değerler olarak kabul etmemesi ve reddetmesi gerekirken neler yaşandı neler reyting almak adına” ifadelerini kullandı.

Carkifelekin Ilk Sunucusu Tarik Tarcandan Mehmet Ali Erbil Itirafi Bir Gun Bile Bizi Cagirmadi 17086044022047 1

Eski sunucuları hiç aramadığını iddia etti

Mehmet Ali Erbil’in kendisini hiç aramadığını belirten Tarcan, “Eski Çarkıfelek sunucuları olarak bir gün bile bizi programa çağırmamıştır, en ağrıma giden odur. Halit abi için de öyle, benim için de öyleydi. Sağlık olsun. Telefon falan da açmadı. Ona ihtiyaç duymaz, o kendine has bir adam, farklı bir kişilik” diyerek sitemde bulundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ