Cedi Osman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 10 yıldır en üst seviyede basketbol oynadığını ve bunun mental ve fiziksel yorgunluğunun artık sağlığını etkilediğini fark ettiğini ifade etti. Cedi Osman, 2 Haziran 2023 tarihinde federasyon yetkilileriyle bir araya gelerek, bu dönemi dinlenerek ve rehabilite olarak geçirmek istediğini söylediğini aktardı.

“KENDİLERİ DE ONAY VERDİ”

Cedi Osman, toplantıda Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu ve milli takım yetkililerinin de bulunduğunu ve konuya olumlu şekilde yaklaştıklarını, hatta oluşabilecek olumsuz bir algıya karşı kendisini korumak istediklerini de belirttiklerini kaydetti. Cedi Osman, “Ben milli formayı reddetmedim. Benim için ay-yıldızlı formadan daha değerli bir forma yoktur. Ama kimsenin de beni kamuoyunun önüne atmasına izin vermem” dedi.

Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!... Canlı yayında çocuk gelin skandalı: Kızını 100 bin TL'ye sattığı ortaya çıktı!...

“HAKKIMDA YAPILAN SUÇLAMALARI ASLA KABUL ETMİYORUM”

Cedi Osman, milli takım formasını hayatı boyunca gururla taşıdığını ve görev verildiğinde elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiğini vurguladı. Cedi Osman, hakkında yapılan suçlamaları asla kabul etmediğini ve gerçekleri söylemeye devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: (İHA)