Cem Yılmaz Levent’teki ofisinden çıkarken görüntülendi. Ramazan’ın birinci gününde Instagram’dan paylaştığı rakılı fotoğraf sorulunca gülerek tepki verdi.

Cem Yilmaz Raki Sorusu 1

Yeni sevgilisi Necla Karahalil’le ilgili soruyu ise yanıt vermedi. Bu arada sorular sonrası Cem Yılmaz'ın rahat davranması keyifle gülümseyerek bacak bacak üstüne atması dikkat çekti.

0X0 Cem Yilmazin Kendisinden 13 Yas Kucuk Gizemli Aski Bakin Kim Cikti Gunesim Dogdu Agzim Tatlandi 1709537436648

Milyonlar teklif edilen arazisini bakın ne yaptı? Milyonlar teklif edilen arazisini bakın ne yaptı?

Cem Yilmaz Raki Sorusu 2

90'lı yıllarda ezeli rakiplerdi... Küçük İbo ve Küçük Onur'un son hali görenleri şaşırttı! 90'lı yıllarda ezeli rakiplerdi... Küçük İbo ve Küçük Onur'un son hali görenleri şaşırttı!

Kariyerinin yanı sır aşk hayatıyla da dikkat çeken Cem Yılmaz Ramazan ayının ilk günü sosyal medyada tepki gören 'rakı paylaşımı'yla gündeme gelmişti.

Instagram hesabından masasındaki bir şişe rakı ile tuttuğu kadehi paylaşmıştı. Bu paylaşım kısa sürede yüzlerce tepki yorumu almıştı.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

CEM YILMAZ'IN O PAYLAŞIMI:

Cem Yilmaz Raki Paylasimi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın bu paylaşımı birçok kullanıcı tarafından Ramazan ayının manevi atmosferine saygısızlık olarak görülmüş ve eleştirilmişti.

Kariyerinde en yüksek piyasa değerine ulaşan Türk futbolcuları açıklandı! İlk 10’da hangi futbolcular var? Kariyerinde en yüksek piyasa değerine ulaşan Türk futbolcuları açıklandı! İlk 10’da hangi futbolcular var?

Adanalı ünlüler: Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler! Foto Galeri: Adanalı ünlüler: Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler!

Muhabir: MEHMET POYRAZ