Erdoğan: Terörden temizlediğimiz Gabar’da petrol üretimimiz günlük 40 bin varili geçti Erdoğan: Terörden temizlediğimiz Gabar’da petrol üretimimiz günlük 40 bin varili geçti

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan ifadeler şu şekilde:

"Vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıların hepsini biliyoruz, görüyoruz. Emeklilerimizin yükünü azaltacak adımları attık, atıyoruz. SSK, Bağkur, Emekli sandığı fark etmeksizin yüzde 49,25 zam almış oldu. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasını yapacağız. Emeklilerimiz şunu bilsin, biz muhalefet gibi hayal taciri değiliz. Biz sırf oy uğruna milletimize yalan söyleyemeyiz. Şimdiye kadar hep insanımıza dürüst olduk. Vatandaşımızla hep gönül diliyle konuştuk. Yeter ki aramıza kimseyi sokmayalım."

TARİH VERİLMİŞTİ

Öte yandan, emeklilere ek zam konusuyla ilgili olarak AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'nun açıklamaları da dikkat çekti. Akbaşoğlu, yerel seçimler nedeniyle 31 Mart'a kadar TBMM'nin olağanüstü toplanmasının gündemlerinde olmadığını ifade ederek, Meclis'in nisan ayının ortalarında çalışmalarına başlaması ve haziran sonu-temmuz başı itibarıyla emeklilere yönelik daha iyileştirici adımların atılacağını belirtmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ