Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

Türkiye ve dünya son günlerde Prenses Kate Middleton'u konuşuyor. Ocak ayından bu yana ortalarda görünmeyen Kate, dün bir açıklama yaparak kansere yakalandığını duyurdu.

Gündemi meşgul eden bu haberlere ise ünlü oyuncu Demet Evgar'dan tepki geldi.

Karavanda yaşamaya başlayan Tuğba Özay: Bende deprem değil insan korkusu var! İşte doğadaki yeni hayatından kareler... Karavanda yaşamaya başlayan Tuğba Özay: Bende deprem değil insan korkusu var! İşte doğadaki yeni hayatından kareler...

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Evgar, Gazze'de öldürülen masum çocuklara dikkat çekti.

Evgar'ın yaptığı paylaşımda, şu ifadeler yer aldı: “Prenses Kate öldü mü bilmiyorum ama Gazze'deki çocukların İsrail tarafından bombalandığını biliyorum.”

Moskova’daki terör saldırısının tam kronolojisi: Kan banyosu nasıl cehennem ateşine dönüştü? Teröristler yakalandı! Moskova’daki terör saldırısının tam kronolojisi: Kan banyosu nasıl cehennem ateşine dönüştü? Teröristler yakalandı!

Demet Evgar Gazze Paylasim 01

Yetişkin film oyuncuları peş peşe ölü halde bulunmuştu! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı? Yetişkin film oyuncuları peş peşe ölü halde bulunmuştu! Gerçek bakın nasıl ortaya çıktı?

Kaynak: HABER MERKEZİ