Devre arasında Kasımpaşa`dan Galatasaray`a 10 milyon Euro bonservis ücreti ödenen 27 yaşındaki Senegalli santrafor Diagne, şu ana kadar 6 gol atarken Yunan forvet Mitroglou sadece 1 kez rakip fileleri havalandırdı. Sezon başında Cimbom`dan ayrılan forvet Gomis ise 29 golle 21. şampiyonluğun mimarı olmuştu. Karşılaştırma yapmak ne kadar doğru? Kasımpaşa`da 20 gol atan Diagne`nin biraz daha zamana ihtiyacı olduğu kesin. Gelecek sezon Diagne`nin sezonu olacaktır. Bunu bir yere not edin. 
Bu arada 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Gomis`i transfer eden Al Hilal takımı son taksitini Galatasaray`a ödemeyince sarı kırmızılılar, konuyu FIFA`ya taşıdı. 2 milyon Euroluk taksitin 10 Nisan`a kadar ödenmesi adına Al Hilal Kulübü`ne ihtarname çeken G.Saray`a Suudi ekibi geri dönüş dahi yapmadı.
Ozan Kabak hız kesmiyor
Gösterdiği performansla devre arasında Stuttgart a transfer olan Ozan Kabak, hız kesmeden ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kabak, dev Avrupa kulüplerinden Atletico Madrid`in radarına girmeyi başardı.
Sky Sports Almanya nın haberine göre La Liga ekibi Atletico Madrid, Stutgart ta başarılı bir performans gösteren Ozan ı kadrosuna katmak istiyor.