Eşi Engin Polat'la birlikte kara para akladıkları iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat, iddiaların ardından "Bu ülkede devlet var, devletten büyük değilsiniz siz" diyerek isyan etmişti. Lüks yaşantısıyla dikkat çeken Dilan Polat, ayrıca bir kişiyi vurdurduğu iddialarıyla da gündemdeydi.

Sosyal medyada uzun süre konuşulan fenomen, hesaplarını aniden kapatıp kaybolunca yine dikkat çekti. Hastaneye yatırıldığı söylenen Dilan Polat, katıldığı yayınlarda ameliyat olacağını açıklamıştı. Bu süreçte eşi Engin Polat da sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak, karısının kan değerlerinin düşük olduğunu ve dua istediğini belirtti.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

 Dilan Polat, hesabını kapatma eyleminin kendisinden kaynaklanmadığını söyleyerek, "Hesabımı ben kapatmadım, benden haraç kesmek isteyenler hesabımı kapattırdı. Allah sizin belanızı versin, hastanede yatıyorum, artık beni bırakın. Bu işler böyle dönüyor, belli insanlara para vermezseniz böyle oluyor. Daha önce bir kere 90 bin verdim, sustular. Para vermediğim için iftirayla karşılaşıyorum" dedi.

Öte yandan Dilan Polat’ın sahibi olduğu Dilan Mücevherat’ın 6 ayda ödediği verginin 15.000 TL olduğu iddia edildi.

kara-para-aklama-ve-vergi-kacakciligiyla-suclanan-16380515-6695-m

photo1695974506-1-9zxv

vergi1

Kaynak: (HABER MERKEZİ)