Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

İşte Forbes'un Milyarderler Listesi'nde yer alan diğer en zengin kadınlar:

Abigail Johnson

10. Abigail Johnson

29 milyar dolarlık servetiyle Abigail Johnson, dünyanın en zengin 10 kadını arasında yer alıyor. Johnson, Fidelity Investments'ın CEO'su olarak görev yapıyor ve genel listede en zengin 58. sıraya sahip.

Gina Rinehart

9. Gina Rinehart

Avustralya'nın en zengin kişisi olan Gina Rinehart, 30,8 milyar dolarlık servetiyle dikkat çekiyor. Rinehart, babası tarafından kurulan Hancock Prospecting'in İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor ve zenginler listesinde 56. sırada bulunuyor.

Miriam Adelson

8. Miriam Adelson

Doktor Miriam Adelson, 32 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 53. kişisi olarak sıralanıyor. Eşi Sheldon Adelson'un ölümünden sonra, Adelson ve ailesi artık Las Vegas Sands'in çoğunluk hissesine sahip.

Rafaela Aponte Diamant

7. Rafaela Aponte-Diamant

Rafaela Aponte-Diamant, 33,1 milyar dolarlık servetiyle en zengin 48. kişi olarak yer alıyor. Eşiyle birlikte dünyanın en büyük nakliye şirketi MSC'nin yüzde 50 hissesine sahip olan Rafaela, denizcilik sektöründeki başarısını Capri adasında turist taşımacılığı yaparak başladı.

Savitri Jindal

6. Savitri Jindal

Hindistan'ın en zengin kadını olan Savitri Jindal, 33,5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 46. kişisi olarak listeye girdi. Enerji ve çelik alanında uzmanlaşmış olan Jindal, diğer sektörlerde de çeşitli yatırımlara sahip.

Mac Kenzie Scott

5. MacKenzie Scott

Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott, 36,5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 43. kişisi olarak sıralanıyor.

Jacqueline Mars

4. Jacqueline Mars

Jacqueline Mars, Mars şirketinin kurucusu olarak biliniyor ve 38,5 milyar dolarlık servetiyle dünyanın en zengin 43. kişisi olarak listeye girdi.

Julia Koch

3. Julia Koch

Julia Koch, 64,3 milyar dolarlık servetiyle milyarderler listesinde 23. sırada yer alıyor.

Alice Walton 2021

2. Alice Walton

Walmart'ın kurucusu Sam Walton'un kızı Alice Walton, 72,3 milyar dolarlık servetiyle tüm milyarderler listesinde 21. sırada bulunuyor.

Francoise Bettencourt Meyers

1. Francoise Bettencourt Meyers

L'Oréal'in kurucusunun torunu olan Françoise Bettencourt Meyers, dünyanın en zengin kadını olarak belirlendi. 99,5 milyar dolarlık servetiyle tüm milyarderler listesinde 15. sırada yer alıyor.

Muhabir: NURCAN GÖKÇE