Faruk-Füsun Eczacıbaşı çifti, ABD'de evlendikten sonra İstanbul'da düğün yapan oğulları Sinan Eczacıbaşı ve gelinleri Emily Barber için Çinili Hamam'da kına gecesi düzenledi. Gelin ve davetliler Türk geleneklerini yakından tanıdı.

eczacibasi-kina-6

Eczacıbaşı Holding'in sahibi olan Eczacıbaşı ailesi, oğulları Sinan Eczacıbaşı'nın ABD'li sevgilisi Emily Barber ile evlenmesine sevinçli. Çift, ABD'de yaptıkları düğünün ardından geçen hafta İstanbul'da da bir tören düzenledi. Düğünden önce ise gelinleri için Türk usulü bir kına gecesi hazırladılar.

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

eczacibasi-kina-8

ÇİNİLİ HAMAM'DA GELENEKLERE UYGUN KINA GECESİ

Kına gecesi, Üsküdar'daki tarihi Çinili Hamam'da gerçekleşti. Mimar Sinan'ın eseri olan hamam, Türk kültürünü yansıtan bir mekan olarak seçildi. Gelin Emily Barber, kına gecesine kırmızı kaftanla katıldı. Davetliler de yöresel kıyafetler giyerek geleneğe uydu.

eczacibasi-kina-2

SİNAN ECZACIBAŞI DAVUL ÇALDI

Kına gecesinde yemek, müzik ve eğlence vardı. Davul zurna eşliğinde oynayan davetliler, gelini de coşturdu. Gelin-kayınvalidenin karşılıklı oynaması, damadın davul çalıp ritme eşlik etmesi gecenin en renkli anları oldu.

eczacibasi-kina-4

Kına gecesinin fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Gelin Emily Barber'in Türk kültürüne uyum sağladığı ve mutlu olduğu görüldü. Davetliler de kına gecesinden çok memnun kaldıklarını belirttiler.

eczacibasi-kina-3

Kaynak: (HABER MERKEZİ)