Bihter filmi Prime Video’da yayınlandı

Taff Pictures imzalı Bihter filmi, Prime Video platformunda seyirciyle buluştu. Film, Halit Ziya Uşaklıgil’in Aşk-ı Memnu romanından uyarlanan ve aynı adlı dizide de rol alan Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde olduğu bir yapım. Film, Bihter karakterinin hayatını ve aşkını anlatıyor.

farahhh

Farah Zeynep Abdullah’ın elbisesi 124 bin TL

Filmin galası, dün akşam Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapıldı. Galaya katılan Farah Zeynep Abdullah, giydiği elbiseyle dikkat çekti. Abdullah, özel tasarım bir elbise tercih etti. Elbisenin markası Alexander McQueen. Elbisenin fiyatı ise tam 124 bin TL.

farah-2

Sosyal medyada alay konusu oldu

Farah Zeynep Abdullah’ın galada giydiği elbise, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Elbisenin hem fiyatı hem de tasarımı eleştirildi. Bazı kullanıcılar, elbisenin Bihter karakterine yakışmadığını, bazıları ise elbisenin çok çirkin olduğunu söyledi.

firdev

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

Abdullah için “Uyumadan önce kafamda yaptığım kombinin aynadaki yansıması”, “Kendini Bihter filmi gündem olsun diye feda etmiş”, “Firdevs Yöreoğlu Katya yerine seni şamarlardı” ve “Aptallık etme sen Bihter Ziyagil’sin” gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ