Galatasaray, Okan Buruk yönetimindeki performansıyla dikkat çekiyor. Milli ara öncesinde Kasımpaşa'ya karşı kazanılan 4-3'lük galibiyetle puanını 81'e çıkaran Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin önünde zirvede yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'a kiralık olarak katılan ve büyük başarılar elde eden Mauro Icardi'nin bonservisi için 10 milyon Euro ödendi ve 30 Haziran 2026 tarihine kadar sözleşme imzalandı. Ancak, yaşadığı sakatlıklara rağmen bu sezon da takımına önemli katkılar sağlayan Icardi'nin yeni adresi belli oldu.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Türkiye Gazetesi'nin Arabistan basınından derlediği habere göre, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus'un çalıştırdığı Al-Hilal, Mauro Icardi'yi transfer etmek istiyor. Tecrübeli çalıştırıcı Jorge Jesus'un Icardi'yi takıma kazandırmak istediği belirtiliyor.

Ancak, Galatasaray yönetimi Mauro Icardi'nin takımdan ayrılmasına sıcak bakmıyor. İcardi'nin transferi konusunda Galatasaray'ın razı olmadığı ifade ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ