Q35 J X 1689591786 8227

Sağlık Mücadelesi

Özkan’ın kilo kaybının ardında ciddi bir sağlık problemi olduğu ortaya çıktı. Usta oyuncu, karaciğer yetmezliği teşhisi konulduğunu ve önlem olarak organ nakli için sıraya girdiğini açıklamıştı

Z M Rmp 1689591845 6149

Sağlık durumu hakkında son gelişmeler

Karaciğer yetmezliği tedavisi gören ve organ nakli ihtimaliyle gündeme gelen ünlü oyuncu Ufuk Özkan, hastaneden taburcu oldu. Tedavi sürecini başarıyla tamamlayan Özkan, organ nakline gerek kalmadan iyileşti.

Zorlu Tedavi Sürecini Geride Bıraktı

48 yaşındaki sanatçı Ufuk Özkan, karaciğer yetmezliğiyle mücadele ettiği zorlu günleri geride bırakarak sağlığına kavuştu. 17 gün süren hastane tedavisinin ardından sevenlerine müjdeli haberi verdi.

Doktorundan Açıklama

Ufuk Özkan’ın doktoru Onur Yaprak, sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi: “Karaciğer yetmezliği bulgularıyla yatırdığımız değerli sanatçımız Ufuk Özkan, tedavi sürecinde karaciğer değerlerindeki gerileme sayesinde nakil olmaksızın taburcu edildi. Mesleğine ve setlere dönüş yapacak.”

Özkan’dan Sosyal Medya Paylaşımı

“Geniş Aile” dizisindeki “Cevahir” karakteriyle tanınan Özkan, sosyal medyada sağlık durumuyla ilgili bir güncelleme paylaştı: “Karaciğerimle ilgili yaşadığım amonyak zehirlenmesi ve siroz nedeniyle geçirdiğim diyet sonrası, şu an daha iyiyim. Sağlıkla ilgili gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Merak etmeyin, yanınızda olmaya devam edeceğim.”

Hafızalarda Kalan Performans

Özkan, ‘Geniş Aile’ dizisindeki ‘Cevahir’ karakteriyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Dizideki esprili diyaloglarıyla hafızalara kazınan repikleri sizler için derledik

Cenazeye çeyrek altın takan Ulvi.

Havaalanına hava almaya giden Ulvi.

Dilenciden Para üstü isteyen ulvi

Tuvalette kağıda uzanınca kartonu gören ulvi

İmama değil müezzine uyan ulvi

Papaza sübhaneke okuyup, aforoz olan Ulvi.

Üzerine kızgın şerbet döktürtme bana Ulvi.

Demliğin altını sıyırmayıp, bacağıma sıcak su damlatan Ulvi.

Bulaşık suyunda yıkarım seni Ulvi.

Nikah şekerinden utanmadan iki kere alan Ulvi.

Lan kafası su toplayan Ulvi.

Yetersiz Ulvi.

Kaynak: HABER MERKEZİ