Bu Paylasimi Yapan Alabora Serbest Y B Tz

Dolara böyle hücum ettiler!... Dolara böyle hücum ettiler!...

Online Meyhane Girişimi

Alabora, meyhaneye gitmeden alkol tüketmek isteyenler için online bir meyhane sistemi kurarak dikkatleri üzerine çekti. Bu sanal platformda insanlar, çoklu ekranlar aracılığıyla birbirlerini görerek alkol tüketebiliyor ve bilgisayardan çalan müziklerle meyhane ortamını evlerine taşıyabiliyorlar.

İYİ Parti’den istifa eden Bilge Yılmaz parti lideri Meral Akşener’i istifaya davet etti! İYİ Parti’den istifa eden Bilge Yılmaz parti lideri Meral Akşener’i istifaya davet etti!

Alabora T F H R

Karaya vuran ölü balinanın içinden milyonluk servet çıktı! Karaya vuran ölü balinanın içinden milyonluk servet çıktı!

Hukuki Süreçler ve Kişisel Yaşam

Mehmet Ali Alabora hakkında Gezi Parkı eylemleri nedeniyle ‘Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti’ni ortadan kaldırmaya veya görevini yapmasına engel olmaya teşebbüs etme’ suçlamasıyla yakalama kararı çıkarıldı. Öte yandan, 2009 yılında oyuncu Pınar Öğün ile evlenen Alabora’nın kişisel yaşamı da merak konusu olmaya devam ediyor.

174466 480X270 Bto K

Müge Anlı'nın programında herkesi isyan ettirmişti! Öldüğü iddia edilen Sinan Sardoğan'a ne oldu? Müge Anlı'nın programında herkesi isyan ettirmişti! Öldüğü iddia edilen Sinan Sardoğan'a ne oldu?

Mehmet Ali Alabora Kimdir?

25 Kasım 1977 doğumlu olan Mehmet Ali Alabora, Türk sinema ve tiyatro oyuncusudur. Mustafa Alabora ve Betül Arım’ın oğlu olarak tanınan Alabora, Özel Boğaziçi Lisesi’nde tiyatro çalışmalarına başladı ve ‘Kara Melek’ ile ‘Yılan Hikayesi’ dizilerindeki rolleriyle ün kazandı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan Alabora, Tiyatro İstanbul sahnesinde ‘Acaba Hangisi?’ adlı oyunla profesyonel tiyatro deneyimine adım attı.

E91456Dc888711Fa Ba9U Nom I

Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler! Çukurova'nın bağrından çıkan o isimler: İşte onlarca Adanalı ünlüler!

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

8Ac70891040F4210 Rpgy Doo J

Geniş Aile'nin Tavşan Kızı Pırıl'ı hatırlayanlar! Şimdiki mesleğine inanamayacaksınız... Geniş Aile'nin Tavşan Kızı Pırıl'ı hatırlayanlar! Şimdiki mesleğine inanamayacaksınız...

31 Mart Yerel Secim Sonuclari Kapak

Kaynak: HABER MERKEZİ