1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı! 1 bardak limonlu suyun faydalarını Canan Karatay tane tane anlattı!

Rockstar Games, gelecek ay 25. yılını kutlayacak. Şirket, bu özel günü GTA hayranlarıyla paylaşmak istiyor. Aralık ayı başlarında yeni Grand Theft Auto’nun (GTA 6) ilk fragmanını yayınlayacaklarını açıkladı.

images (22)-1

Şirketten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Gelecek ay Rockstar Games’in 25. yılını kutluyoruz. Aralık ayı başlarında yeni Grand Theft Auto’nun (GTA 6) ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz.”

GTA 5'İN ARDINDAN BEKLENTİ BÜYÜK

Grand Theft Auto, her oyunu milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan en popüler oyun serilerinin başında geliyor.

Özellikle 2013 tarihinde yayınlanan GTA 5 ile satış rekorları kıran oyun, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hala milyonlarca oyuncu tarafından oynanıyor.

GTA 5, çıkış yaptıktan 3 gün sonra 1 milyar doların üzerinde bir gelir elde etmişti. GTA 6'dan da buna benzer bir başadı bekleniyor. 

TARİHİN EN PAHALI OYUNU OLABİLİR 

GTA 6 ile ilgili birçok iddia ve söylenti var. Bunlardan biri de oyunun maliyetiyle ilgili.

İddiaya göre Rockstar, GTA 6’ya toplamda 2 milyar dolar harcama yaptı. Eğer bu söylenti doğru çıkarsa oyun, tüm zamanların en pahalı eğlence ürünü olarak tarihe geçecek.

GTA 6’nın hangi platformlarda çıkacağı, hangi şehirleri içereceği, hangi karakterleri oynayabileceğimiz gibi soruların cevapları ise henüz bilinmiyor. Oyunun fragmanıyla birlikte bu soruların bir kısmının yanıtlanması umuluyor.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)