“Güldür Güldür Londra”  Londra merkezli Gise Event tarafından organize edildi ve sunucu Ali Sunal'ın sıcak bir "Hoş geldiniz" seslenişiyle başladı. İlk skeç olan "Balecik Köyü", sanatçıların Türkiye'nin bir köyünde bale yaparak iletişim kurduğu eğlenceli bir performans sergileyerek izleyicilerden olumlu tepki aldı.

Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti! Dünyada ilk: 60 yaşında güzellik yarışmasını kazanarak tarihe geçti!

Guldur Guldur Londra 2

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’la ilgili itiraflarda bulundu! Neden ayrıldılar? Ünlü oyuncu Belçim Bilgin, Yılmaz Erdoğan’la ilgili itiraflarda bulundu! Neden ayrıldılar?

Gece, Ali Sunal'ın seyircilere yönelik samimi soruları ve katılımcı bir atmosferi destekleyen şovlarıyla sürdü. İzleyiciler arasında gerçekleşen romantik bir evlenme teklifi, geceye özel ve duygusal bir an ekledi. Skeçler arasında yer alan "Dile Benden Ne Dilersen" adlı performans, Lucifer karakterinin öğrencilerle iletişim kurma çabasını hicvederek izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Ballon d'Or ödülüne aday gösterilen Türk oyuncular! O isim herkesi şaşırttı...! Ballon d'Or ödülüne aday gösterilen Türk oyuncular! O isim herkesi şaşırttı...!

Guldur Guldur Londra 1

Yeşilçam'ın deli dolu kadınıydı! Mürüvvet Sim'in müzisyen oğlu bakın kim çıktı? Yeşilçam'ın deli dolu kadınıydı! Mürüvvet Sim'in müzisyen oğlu bakın kim çıktı?

Hürriyet’ten Halil Yetkinlioğlu’nun haberine göre, “Güldür Güldür Londra” İbrahim Tatlıses'in parodisi olan "İbo Show" ile ve birbirinden komik diğer skeçlerle devam etti. "Erotik Sesli Mesut" adlı skeç, izleyicilere eğlenceli anlar yaşatırken, "Hasta Çocuk" skeci aile içi çekişmeleri konu alarak gülme garantisi verdi.

Guldur Guldur Londra 3

Güldür Güldür Show’un ünlü oyuncusu aylar sonra sırrını paylaştı! Güldür Güldür Show’un ünlü oyuncusu aylar sonra sırrını paylaştı!

"Güldür Güldür Londra" etkinliği, renkli kıyafetleri, çeşitli dekorları ve yüksek prodüksiyon kalitesiyle izleyicilere keyifli bir gösteri sunarak, ünlü salondan 2,500 Londralı izleyicinin mutlu ve gülerek ayrılmasını sağladı.

Guldur Guldur Londra 4

Kadir İnanır’dan yeğeni ile 50 yıl sonra aynı poz! Yıllar sonra bakın nasıl değişmişler! Kadir İnanır’dan yeğeni ile 50 yıl sonra aynı poz! Yıllar sonra bakın nasıl değişmişler!

Guldur Guldur Londra 5

Güldür Güldür Show'un Hayati'si bakın kimle evliymiş? Eski eşi meğer Issız Adam'ın güzel yıldızıymış! Güldür Güldür Show'un Hayati'si bakın kimle evliymiş? Eski eşi meğer Issız Adam'ın güzel yıldızıymış!

Kaynak: HABER MERKEZİ