Kurukahveci Mehmet Efendi, sosyal medyada İsrail askerlerine kahve gönderdiği yönünde çıkan iddialara sert bir açıklama yaptı. Firma, İsrail merkezli bir grubun kendilerini karalamak için böyle bir operasyon yaptığını belirtti.

“İsrail hükümetine ve ordusuna destek vermedik, vermeyeceğiz”

Firmanın onaylı hesabından yapılan açıklamada, Gazzeli binlerce masum çocuk ve kadını katleden İsrail hükümetine, İsrail ordusuna ve katliama ortak olan gruplara hiçbir koşulda destek vermediklerini ve vermeyeceklerini vurguladı. Açıklamada, “Kurukahveci Mehmet Efendi şirketi hiçbir koşulda Gazzeli binlerce masum çocuk ve kadını katleden İsrail hükümetine, İsrail ordusuna ve katliama ortak olan gruplara destek vermemiştir, vermeyecektir.” ifadeleri kullanıldı.

“Türk milletine mal olmuş markamızı karalama çabası gösterenleri lanetliyoruz”

Firma, bir süre önce başlatılan organize saldırıların bugün de X platformunda devam ettiğini belirterek, İsrail merkezli bir grubun bu operasyonun arkasında olduğunu tespit ettiklerini söyledi. Açıklamada, “İsrail merkezli bir grup tarafından yapıldığını tespit ettiğimiz operasyonun maksadının ne olduğunu çok iyi biliyor ve görüyoruz. Masum insanları terörist göstermeye çalıştıkları gibi Türk milletine mal olmuş markamızı karalama çabası gösterenleri de lanetliyoruz.” denildi.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Ekran görüntüsü 2023-11-15 142852

Kaynak: (HABER MERKEZİ)