120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Filmin unutulmaz karakterlerinden biri de Semra Öğretmen’dir. Öğrenciler tarafından canından bezdirilen, masumluğu ve güzelliğiyle hafızalara kazınmış olan Semra Öğretmen, Hababam Sınıfı’nın unutulmaz sahnelerinden birçok izleyiciye eğlenceli anılar yaşatmıştır.

0X0 Hababam Sinifinin Semra Ogretmenine Yillar Acimadi Gorenler Tanimadi 1668493334921

Semra Özdamar: Zamanın Acımasız İzleri

Şimdilerde 66 yaşında olan Semra Özdamar, yıllar içinde büyük bir değişim geçirmiştir. Usta oyuncunun son hali, görenleri şaşırtmıştır. Hababam Sınıfı ile akıllara kazınan Semra Özdamar, uzun süredir gözlerden uzak bir yaşam sürmektedir.

0X0 Hababam Sinifinin Semra Ogretmenine Yillar Acimadi Gorenler Tanimadi 1668493811878

Öykü Yazarlığı ve Yaşamı

Hababam Sınıfı’nda rol aldıktan 3 yıl sonra sinemayı bırakan usta oyuncu, öykü yazarlığı yapmaya karar vermiştir. Almanya’da yaşayan Semra Özdamar, geçmişte belgesel yapımcısı Süha Arın ile nikah masasına oturmuştur.

I-13

Zamanın acımasız izleri, Semra Özdamar’ın hayatında da kendini göstermiş olsa da unutulmaz karakteri ve Yeşilçam’ın masum yüzlü güzeli olarak hafızalarda yaşamaya devam etmektedir.

Kaynak: HABER MERKEZİ