Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

Sürekli Gerilim

Programın ilk gününden itibaren süregelen gerilim, bu kez daha da tırmandı. İki yorumcu, yayın sırasında tartışmaya başladı. Sarıoğlu’nun, Cem Yılmaz konuşulurken konu değişikliğine müdahale etmesi, Çevik’i kızdırdı.

Yağmur Çevik Sinirlerine Hakim Olamadı

Çevik, Sarıoğlu’na yönelik, “Ne yapmaya çalışıyorsun? Magazin yapıyoruz, ne sorguluyorsun?” şeklindeki sözleriyle sinirlendiğini gösterdi. Sarıoğlu’nun sakin yanıtı, “Neden bu kadar sinirlisin, kahveni iç,” oldu. Çevik ise, “Ben ne istersem onu konuşurum. Magazin böyledir, biraz izlesene,” diyerek tepkisini artırdı.

İzleyicilerden Eleştiri Yağmuru

Çevik’in, “Sen Youtube çekmiyorsun, sözlerine dikkat et,” demesi üzerine Sarıoğlu, “Ne yapacaksın? Bu kadar sinirlenmenin sebebi ne?” diyerek karşılık verdi. Arto’nun, “Ne yapıyoruz çocuklar,” demesiyle ikili arasında kalan durum, sosyal medyada Çevik’e yönelik eleştirilere neden oldu. İzleyiciler, “Bu ne çirkeflik,” “Çok eziksin Yağmur,” “Bu kadın bu yayına olmadı ya,” şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ