Tolga Gariboğlu’nun Oğlu Mir ile Benzerliği

Yaşamını New York’ta sürdüren ve 90’lı yılların çocuklarının sevgilisi haline gelen Tolga Abi, son olarak magazinde oğlu Mir ile boy gösterdi. İkilinin benzerliği ilgi odağı oldu. Mir, babasının sürekli gülen yüzü ve duyunca mutlu olunduğu ses tonunu taşıyor.

0X0 Unlu Sovmen Mehmet Ali Erbilin Oglu Ali Sadi Tipki Babasinin Kopyasi Oldu 1648010145859

Tolga Gariboğlu’nun Son Hali

Tolga Gariboğlu, yıllara rağmen neredeyse hiç değişmedi. Katıldığı bir düğün töreninde oğlu Mir ile birlikte görüntülendi. Ünlü sunucu, uzun bir aradan sonra geçtiğimiz yıl İstanbul Etiler’de objektiflere takıldı.

0X0 Unlu Sovmen Mehmet Ali Erbilin Oglu Ali Sadi Tipki Babasinin Kopyasi Oldu 1648010149108

Amerika’da Yaşıyor

Tolga Gariboğlu, 16 yıldır Amerika’da yaşadığını belirtti. Program yapmayı düşünmediğini ifade eden Gariboğlu, “Hugo’nun şirketi olan hak sahibi kapandı” şeklinde konuştu. ‘Hugo’ programına bağlanan ve oyunda başarılı olamayan bir çocuğun küfür ettiği iddiası yıllarca konuşuldu, ancak gerçek olup olmadığı kanıtlanamadı.

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

0X0 Unlu Sovmen Mehmet Ali Erbilin Oglu Ali Sadi Tipki Babasinin Kopyasi Oldu 1648010149996

Küfür İddialarına cevap

Tolga Gariboğlu, yıllar önce katıldığı bir programda “Küfür yok, öyle bir şey olmadı, kimse küfretmedi” açıklamasını yapmıştı. Başka bir yayında ise “Biri onun videosunu yollasın, araba alacağım” dediğini söylemişti. Ancak yine de böyle bir video bulunmuyor.

0X0 Unlu Sovmen Mehmet Ali Erbilin Oglu Ali Sadi Tipki Babasinin Kopyasi Oldu 1648010144518

Kaynak: HABER MERKEZİ