Casablanca, Türkiye’ye yerleştikten sonra sosyal medyada kendisine ulaşan bazı kişilerin kendisini reklam ajansı olarak tanıttığını söyledi. Bu kişiler, Casablanca’ya iş teklifinde bulundular. Casablanca, teklifi kabul ederek görüşmeye gitti. Görüşmede Bora Yıldız adlı bir kişiyle tanıştı. Yıldız, Casablanca’ya Adnan Oktar’ı çok güçlü ve zengin bir iş insanı olarak tanıttı. Casablanca’yı Oktar’la tanıştırmak istediğini söyledi.

Ekran görüntüsü 2023-11-12 194625

Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış' Tokat'taki depremlerden sonra ortaya çıktı! Üzerinde '1313' yazıyor 'Girilmesin diye kapatılmış'

Oktar’ın malikanesinde korku dolu anlar

Casablanca, Bora Yıldız’ın kendisini Oktar’ın malikanesine götürdüğünü anlattı. Malikane kapısında silahlı korumalar gören Casablanca, bir şeylerin ters gittiğini hissetti. Oktar, Casablanca’ya kitaplarını verdi ve kendisinin yazdığını iddia etti. Ancak Casablanca, Fransızca konuşmaya başlayınca Oktar’ın cevap veremediğini fark etti.

Ekran görüntüsü 2023-11-12 194631

Oktar’ın adamları, Casablanca’ya orada kalması ve A9 kanalındaki programlara katılması için yüksek ücret teklif ettiler. Casablanca, bu teklifi reddetmekten korktuğunu söyledi.

Ekran görüntüsü 2023-11-12 194637

Yalan söyleyerek kaçtı

Casablanca, malikaneden çıkmak için yalan söyledi. Eve gidip eşyalarını toparlaması gerektiğini, ertesi gün geri geleceğini söyledi. Malikaneden ayrıldıktan sonra Bora Yıldız’ı her yerden engelledi. Cihangir’deki evinden Tarabya’ya taşındı. Casablanca, Oktar’ın adamlarının kendisini çok aradığını ancak ulaşamadıklarını söyledi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)