İnci Taneleri dizisinin sosyal medyada viral olan pavyon sahnelerinde çalınan “Dilber Evin Barkın Yok Mu” şarkısına düet yapmak için Erkan Sonel'e teklif götürüldüğü ancak Sonel'in teklifi, yapımcının ambargosu nedeniyle reddettiği ortaya çıktı.

İnci Taneleri dizisinin meşhur şarkısı için 1 milyon TL'lik teklif ses sanatçısı Mustafa Sezgin'den geldi. Sezgin, Erkan Sonel'e yaptığı teklif reddedilince şarkının sözlerini Kürtçeye çevirdiğini belirtti.

YASAK DİZİ BİTENE KADAR…

Durak Medya'ya açıklama yapan Mustafa Sezgin "Dilber şarkısını okumak ve Erkal Sonel ile düet yapmak istediğimizi şarkıcının menajerine ilettik. Ama ne yazık ki şarkıya dizi yapımcısı ambargo koymuş." ifadelerine yer verdi.

Sezgin ayrıca, şarkının dizi bitene kadar başka hiçbir projede kullanılmayacağını öğrendiklerini kaydederek, "Dizi bitene kadar bu yasağın devam edeceği bize söylendi. 1 milyon TL'lik teklifimize rağmen kabul etmediler. Bizde başka şarkı seçmek zorunda kaldık" diye konuştu.

“BİR KEZ DE KÜRTÇE DİNLESİNLER DİLBER'İ”

Sezgin, açıklamasında şunları da söyledi: “Bu şarkıyı çok okumak istedim ama ne yapsak da vermediler. Bende aynı zamanda Kürt kökenli olduğum için sözleri Kürtçeye çevirdim. Çok da güzel oldu. Şimdi müzikseverler bir kez de Kürtçe dinlesinler Dilber'i.”

Bu arada Kürtçe şarkı için Yılmaz Erdoğan'a çağrıda bulunan Sezgin, oyuncunun şarkıyı dizide de okumasını istedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ