Dünyanın dört bir yanından yayıncı ve dağıtımcının buluştuğu bu etkinliğe aynı zamanda yurtdışında popüler olan sektör dergileri de katılacak. Bu yıl 61'inci kez düzenlenecek olan organizasyon bir daha gerçekleşmeyecek.

Düğünü sosyal medyadan paylaştı: Evine hırsız girdi! Düğünü sosyal medyadan paylaştı: Evine hırsız girdi!

Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi? Soylu: 10 ayda benim hakkımda 550 olumsuz köşe yazısı yazılmış bu normal mi?

Inci Taneleri Cannes 1

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, yurt dışında 'Secret of Pearls' adıyla satılacak olan 8 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek gösterim Auditiorium K Salonu'nda, 16.00- 17.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...! Şehirlerimizin isimlerini nereden aldığını hiç merak ettiniz mi? İşte 81 şehrin hikayesi...!

0X0 Inci Tanelerinin Azemi Yilmaz Erdoganin Ilk Goz Agrisina Bakin Eski Esi Belcim Bilgin Paylasmisti Meger Baba K 1708595586407

Şenol Sönmez’in yönettiği BKM imzalı yapımın oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

Meryem Uzerli Suudi Arabistan’da yemek davetine katıldı: Aldığı ücret dudak uçuklattı! Meryem Uzerli Suudi Arabistan’da yemek davetine katıldı: Aldığı ücret dudak uçuklattı!

Kaynak: HABER MERKEZİ