Işın Karaca’nın saçkıran hastalığı ve duygusal paylaşımları

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, saçkıran hastalığına yakalandığını ve saçlarını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Karaca, kızı Mia’nın kendisine destek verdiği ve saçlarını tıraş ettiği anları da video olarak paylaştı. Karaca’nın bu paylaşımları hayranlarını hem üzdü hem de duygulandırdı.,

0X0 Isin Karacanin Son Goruntusu Hayranlarini Korkuttu Isin Karaca Hastaligim Bu Noktaya Geldi 1688755252621

Saçsız fotoğrafıyla şok etti

50 yaşındaki Işın Karaca, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından saçsız bir fotoğrafını yayınladı. Karaca, fotoğrafın altına yaptığı açıklamada, saçkıran hastalığına yakalandığını ve saçlarının yanı sıra kaşlarını ve kirpiklerini de kaybettiğini belirtti. Karaca, hastalığın son evresi olan Alopeci Universal (AU) olduğunu ve kemoterapi tedavisi görmediğini de vurguladı. Karaca, hastalıkla mücadele ettiği süreçte peruk takarak sahneye çıktığını ve hayranlarından saklamaya çalıştığını da ifade etti.

0X0 Sackirana Yakalanan Isin Karaca Son Halini Paylasti Hastaligim Bu Noktaya Geldi Demisti 1690634759298

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

Kızı Mia’nın desteği

Işın Karaca, saçkıran hastalığıyla ilgili yaptığı paylaşımdan sonra, kızı Mia’nın kendisine verdiği desteği de gösterdi. Karaca, 1 yıl önce çekildiğini söylediği bir videoyu Instagram hesabından paylaştı. Videoda, kızı Mia’nın annesinin saçlarını tıraş ettiği ve kafasını öptüğü görüldü. Karaca, videoya “Seninle gurur duyuyorum Mia” notunu düştü. Karaca’nın bu paylaşımı, takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

0X0 Isin Karacanin Son Goruntusu Hayranlarini Korkuttu Isin Karaca Hastaligim Bu Noktaya Geldi 1688755252621

Sahneye hazırlık

Işın Karaca, saçkıran hastalığına rağmen sahneye çıkmaya devam ettiğini de gösterdi. Karaca, sahneye çıkmadan önce makyaj yapılan anları da bir video haline getirerek paylaştı. Videoda, Karaca’nın peruk taktığı ve eğlendiği görüldü. Karaca, paylaşımına “Hazırlanmak bu kadar eğlenceli olmamıştı” mesajını ekledi. Karaca, sahneye hazırlık aşamasından sonra ise son halini de bir fotoğraf olarak yayınladı. Karaca, fotoğrafa “Sahneye hazırım” yazdı.

0X0 Sackirana Yakalanan Isin Karaca Son Halini Paylasti Hastaligim Bu Noktaya Geldi Demisti 1690634760960

Işın Karaca’nın hastalık, boşanma ve kızıyla ilgili açıklamaları

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, saçkıran hastalığına yakalandığını ve saçlarını kaybettiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Karaca, ayrıca boşandığı eşi Sedat Doğan’ın hırsızlık suçlamasıyla tutuklanması ve kızı Mia’nın soyadını değiştirmesiyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

0X0 Isin Karacanin Son Goruntusu Hayranlarini Korkuttu Isin Karaca Hastaligim Bu Noktaya Geldi 1688755250656

Saçkıran hastalığı ve tedavi süreci

Karaca, geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabından saçsız bir fotoğrafını yayınladı. Karaca, fotoğrafın altına yaptığı açıklamada, saçkıran hastalığına yakalandığını ve saçlarının yanı sıra kaşlarını ve kirpiklerini de kaybettiğini belirtti. Karaca, hastalığın son evresi olan Alopeci Universal (AU) olduğunu ve kemoterapi tedavisi görmediğini de vurguladı. Karaca, hastalıkla mücadele ettiği süreçte peruk takarak sahneye çıktığını ve hayranlarından saklamaya çalıştığını da ifade etti.

Karaca, hastalığının Covid-19 aşılarından sonra başladığını ve iki kez Covid-19 geçirdiğini de söyledi. Karaca, kafasına yediği iğnelerin ve yuttuğu ilaçların fayda göstermediğini de ekledi. Karaca, en sevdiklerinin cenazesine bile gidemediğini ve kendince sustuğunu da anlattı.

0X0 Isin Karacanin Son Goruntusu Hayranlarini Korkuttu Isin Karaca Hastaligim Bu Noktaya Geldi 1688755250656

Boşanma davası ve kızı Mia

Karaca, 2010 yılında Sedat Doğan ile evlenmiş ve Mia adında bir kızı olmuştu. Ancak çift, 2013 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı. Boşandıktan sonra Doğan’ın Brezilya’da hırsızlık suçlamasıyla tutuklandığını öğrenen Karaca, kızına kendi soyadını vermek için dava açmıştı. Karaca, emsal teşkil eden davayı kazandığını ve kızının soyadının Büyükkaraca olduğunu duyurmuştu. Karaca, kızına ömrü boyunca korumaya yemin ettiğini de söylemişti.

Karaca’nın Soner Kıvanç ile evliliğinden de Erda Kıvanç adında bir oğlu var. Karaca, oğluyla da sık sık fotoğraf paylaşıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ