Tartışmalı Pozisyon

El Clasico maçında en çok tartışılan an, skor 1-1 iken 28. dakikada Lamine Yamal’ın şutunda topun kale çizgisini geçip geçmediği oldu. Barcelona Başkanı Laporta, bu pozisyonun gol olduğuna inandıklarını ve iptal edilen golün geçerli sayılması gerektiğini ifade etti.

Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar! Mahallenin geçim kaynağı oldu: Dağlarda toplayıp yurt dışına satıyorlar!

18718468 728Xauto

VAR Hataları

Laporta, İspanya Futbol Federasyonu ve Hakem Komitesi’nden, Yamal’ın pozisyonuyla ilgili tüm ses kayıtlarını ve görüntüleri acil bir şekilde kendilerine ulaştırılmasını talep etti. “VAR gibi bir aracın yanlış kullanılmasının gündemimizi belirlemesinin yarattığı memnuniyetsizliği aktarmak istiyorum.” dedi.

Maçın Tekrarı

VAR kullanımını savunan Laporta, pozisyonun gol olduğunu düşündüklerini belirtti. Federasyon ve Hakem Kurulu’ndan gelecek kayıtlar doğrultusunda yasal girişimlerde bulunma hakkını kullanarak maçın tekrar edilmesini isteyebileceklerini söyledi.

Barcelona Kulübü Başkanı, sezon başından beri hakem hatalarının mağduru olduklarını iddia etti. Real Madrid’in 3-2 kazandığı maçın ardından Barcelona Teknik Direktörü Xavi Hernandez ise söz konusu pozisyonda golün geçersiz sayılmasını “utanç verici” olarak değerlendirmişti.

Kaynak: HABER MERKEZİ