Ürdün’ün medya kuruluşlarından Roya News’in konuyla ilgili haberine göre,  Gazze İçişleri Bakanlığı, İsrail İşgal uçağının Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebeliye kampındaki bir eve düzenlediği saldırıda en az dört Filistinlinin ölümüne, çok sayıda Filistinlinin de yaralanmasına yol açtığını duyurdu.
Ayrıca Gazze Şehri'ndeki bir bölgeye düzenlenen hava saldırılarının ardından büyük yangınlar çıktı ve Gazze Şehri'nin batısındaki Sahil kampı ağır bir şekilde bombalandı.
Gazze kıyısı açıklarındaki İsrail savaş gemileri de Gazze’nin batı bölgesine doğru top atışları yaptı.

İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım İlber Ortaylı'dan Ayasofya yorumu: Namaz kılmak için gudubet bir bina Ayasofya'da tuvaletler yapalım

LÜBNAN SINIRI DA BOMBALANDI


İsrail Hava Kuvvetleri’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları, aralarında depolar, fırlatma rampaları, altyapılar ve Hizbullah'ın teknolojik araçlarının da bulunduğu hedefleri vurdu. Saldırı bugün erken saatlerde Lübnan topraklarından açılan ateşe karşılık olarak gerçekleştirildi. Ayrıca IDF savaşçıları camide saklanan bir grubu tespit etti ve Hava Kuvvetleri'nin hava desteğiyle grubu camiden bir tünel güzergahına doğru çıkarken etkisiz hale getirdi. Buna ek olarak, Hamas, IDF kuvvetlerine yakınlarındaki bir hastane de dahil olmak üzere çeşitli noktalardan tanksavar füzeleri ateşledi, bir savaş helikopteri savaşçıları kurtarmak için eşlik etti.”
 

Kaynak: (HABER MERKEZİ-DHA)