Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı... Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı...

İsrail'in Gazze'de yaptığı kıyıma tepki gösteren şahıs Adana'nın Seyhan ilçesinde bulunan bir ABD menşeli fast food restoranının şubesine girerek garsona saldırdı.

'Yemeğinizde bebek kanı var' diyerek garsonu bıçaklayan saldırgan çevredeki vatandaşlar tarafından yakalandı.

 İşte yaşanan olayın detayları:

Garsona bıçakla saldırdı

Hakan G. isimli kişi, Adana'da bulunan bir fast food restoranının şubesine çalışanlarına "Yemeğinizde bebek kanı var" diye bağırdı. Saldırgan sonrasında, restoran çalışanlarına saldırdı. Bu sırada kendisine engel olmaya çalışan garson Egemen S. adlı kişiyi karnından bıçaklandı. Saldırı sonucunda Egemen S. kanlar içinde yere yığıldı, Hakan G. ise olay yerinden kaçtı.

Vatandaşlar yakaladı

Çevredekiler tarafından kaçırılan Hakan G., kısa süre sonra yakalanarak olay yerine gelen polis ekiplerine teslim edildi.

Saldırıya uğrayan Egemen S., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılarak hastaneye kaldırıldı. Yaralı garsonun sağlık durumu hakkında her hangi bir bilgi aktarılmardı.

Gözaltına alınan Hakan G., sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

Kaynak: (DHA)