Sözcü TV canlı yayınına bağlanan Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak, çarpıcı sözler kullandı. İsrail’in Gazze’ye saldırılarını savunan Yanarocak, “Bizim çocuğumuzu kesip biçene biz de aynısını yapmayalım mı?” dedi. Yanarocak’ın bu sözleri sosyal medyada büyük tepki çekti ve canlı yayından alındı.

cohen-yanarocak-3

Hamas’ın 7 Ekim’de başlattığı Aksa Tufanı operasyonu sonucunda İsrail, Gazze’yi hedef almıştı. Gazze’deki durum her gün daha da kötüye giderken Tel-Aviv Üniversitesi Öğretim Üyesi Cohen Yanarocak, canlı yayında şok edici sözler söyledi.

“BİZ DE AYNISINI YAPMAYALIM MI?”

Sözcü TV’de canlı yayına çıkan Yanarocak, “Bize roket atanlara biz ne yapalım? Bizim çocuğumuzu kesip biçene biz de aynısını yapmayalım mı?” diye konuştu.

120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor 120 Yıllık aile mesleği: Türkiye’de son 4 usta kaldı! dünyanın her yerinden talep yağıyor

cohen-yanarocak-1

CANLI YAYINDAN ALINDI

Yanarocak’ın bu sözleri duyulur duyulmaz sosyal medyada büyük bir infial yarattı ve kullanıcılar bu ifadelere sert tepki gösterdi. Yanarocak, bu sözlerden sonra canlı yayından kaldırıldı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)